Passagens "arbetslösa" är slöa!Det finns ett forum för arbetslösa på Passagen som är helt galet. I denna ankdamm får man en dunk i ryggen om man hackar på samhället, spottar på systemet eller kastar skit på AMS. Tillsammans skriker man unisont ut sin frustration samtidigt som man undrar varför ingen ANNAN kan fixa jobb åt en. De verkar se sig själva som en vilande superresurs som bara väntar på att bli upptäckt av arbetsmarknaden. Så fort någon skriver något i detta forum om möjligheten att få jobb så får han/hon 50 inlägg där man är ”idiot” i olika former.

Forumet verkar bestå av slöa och töntiga idioter som blivit proffs på att göra inget och som är rädda för att utsätta sig för RISKEN att faktiskt få ett jobb. Att de tillsammans får sitta och bekräfta att de är offer för omständigheter som de själva INTE tar ansvar för är livsfarligt. Tänk om de la ner samma tid på att söka jobb som att skriva inlägg.

Slutsats: stäng forumet för arbetslösa

Annonser

12 svar

 1. Oj, det var ord och inag visor. Tur att man inte är arbetslös utan bara en ”spanare”.

  Fridens liljor!

  Johan

 2. Grrrrrrrrrrr

  Fixa ett jobb till mig då.

  😦

 3. Låt oss vara ifred och låt oss slås med våra egen demon. Du måste vara rättvist. //RZ

 4. Hihi… nu ska jag gå och spela spel, det heter Analfabet. Ha en trevlig sommar du med.

  Kram Frida

 5. Hm, vad händer med ”uttala dig inte om något du inte vet någonting om”?

  Jag är inte heller arb.lös, dock tycker jag det är lite väl fult att slänga skit på högutbildade akademiker (och övriga för den delen också) som lägger ner sin själ i jobbsökandet utan resultat.

 6. Nilla; Det är verkligen INTE dem jag kastar skit på. En arbetslös och högutbildad akademiker kastar sannolikt inte bort dyrbar tid på att gnälla om otur och orättvisor i ett slabbigt forum på Passagen. En arbetslös och högutbildad akademiker jobbar garanterat med att få en vassare cv, ett vassare nätverk. Inget lämnas åt slumpen där, men på Passagen ska någon ANNAN hjälpa dig att få jobb.

  Saknar lite ”…livet är ingen tävling – men jag tänker vinna…”.

 7. var inne och kolla på Passagen och kan bara hålla med, en klubb för missnöjda citroner som nog inte är Sveriges ryggrad…….. SKÄRPET PÅ!!!

 8. Här var det hårda papper. Njut av HOOM.se istället och se livet från den ljusa sidan. *ler*

 9. Kanske du kan tipsa en om hur man får jobb? Själv har jag en akademikerutbildning men saknar erfarenhet. Arbetsgivarna tar ingen som helst notis om mina ansökningar. Eller så blir man kallad till intervju bara för att de vill kolla vad man är för en – ge en lite falska förhoppningar och säga att de hör av sig. Det gör de oftast inte.

  Regeringen har sett till att slå undan benen för många nu när de slopat studerandevilkoret och A-kassan dras in snabbare än kvickt. Tar tid att skaffa kontakter och få in en fot. Tid som de inte vill ge en.

  Lätt att fastna i en ond cirkel av apati. De som inte sitter i det vet inte vad det innebär. Lätt att vara klok och säga att man ska göra si eller så. Prova att gå på svältkur med 60% i A-kassa och gneta med ansökningar som ingen bryr sig om. Nä håll käft! säger jag.

 10. Varför ta åt sig om man är så bra? En arbetsgivare/rekryterare sitter ju inte och är taskig utan vill bara ha den bäst lämpade för en specifik uppgift. Lite självkritik tror jag skulle vara på sin plats. Är du och dina betyg så jävla bra i jämförelse med andra? Vad utstrålar du på en intervju? Skulle du anställa dig själv?

 11. Är det solglasögon eller skygglappar på gummiankorna? Symboliken blir vassare i det senare fallet…

 12. Ojojoj… här var det många åsikter.
  Jag jobbar med Rekryteringar och har därför Chansen att hjälpa många med Arbete.
  Kontakta gärna mig via min e-mail, marina.jovanovska@talentor.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: