Om Jobbcoachen

Du bildar ett litet team med en jobbcoach

Du bildar ett litet team med en jobbcoach

En jobbcoach arbetar med att hjälpa en person att få – och behålla – ett jobb. Det handlar om att stödja människor som blivit varslade, vill byta jobb, behöver byta bransch på grund av sjukdom eller som står utanför arbetsmarknaden av andra skäl.

Hur går jobbcoaching till?

Jobbcoachning bygger på individuella samtal och mål. De behövs för att bygga upp det viktiga förtroendet. Varje person är unik och har egna funderingar om hur han eller hon bäst löser sin situation. Det gäller att kunna behärska coachning som teknik och att förstå vad det är jag coachar mot. Att hela tiden går åt rätt håll och närmar sig målet tillsammans med deltagaren. Det kan också innebära mer handfast hjälp i form av rådgivning eller direktkontakt med arbetsgivare.

Hur ser arbetet ut för en jobbcoach?

Arbetsuppgifterna innehåller även ansökan/handläggning av olika typer av arbetsmarknadspolitiska program och åtgärder. De 500 jobbcoacher som vi jobbar med har en gedigen erfarenhet.

Vill du ha stöd av en jobbcoach?

Kontakta oss för att få hjälp och information om vad just du kan få stöd med!

Det här är en blogg som lär dig att hitta en jobbcoach men också att söka och finna lediga jobb. Här vill vi visa att det är möjligt att tillföra och utveckla en ny typ av kommunikationsplattform för arbetssökande. Därför har vi skapat ett verktyg som kan förstärka det positiva i mötet mellan våra besökare och de arbetsnyfikna och föra samman arbetsgivare, arbetstagare och uppdragsgivare.

Vi samarbetar med JobbTorget och hjälper även arbetsgivare att hitta rätt kompetens. Här ser vi till så att du kommer i kontakt med JOBBCOACHER och LEDIGA JOBB!

%d bloggare gillar detta: